In Sengerema zien we dagelijks veel ernstig zieke patiënten en mensen komen vaak pas in een laat stadium naar het ziekenhuis. Eén van de redenen dat patiënten pas laat komen, is de rekening van de benodigde zorgkosten. Gelukkig maakt het armen fonds van de stichting daarin een verschil voor mensen hun zorg echt niet kunnen betalen. Vaak gaat het maar om tientallen euro’s om te voorkomen dat iemand overlijdt of ernstige handicap overhoudt aan een ziekteperiode. Patiënten kunnen sneller naar huis en weer meedoen met de maatschappij.
Foto gemaakt met toestemming van patiënt en familie.

45 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *