Een jaar! 
Waar we in december elkaar aankeken en ons afvroegen of we dit leven in de tropen wel langdurig vol zouden kunnen houden, zitten we nu met een drankje in onze hand te genieten van onze prachtige tuin en zijn we het er over eens. We zitten hier goed. In het afgelopen jaar is er veel gebeurd waar we nu tevreden op terug kunnen kijken. We zijn gesetteld, gewend, huis is af, tuin staat er stralend bij, het werk in het ziekenhuis loopt en Noud groeit (nog steeds) als kool. We zijn blij met de balans die we hebben gevonden, waardoor we nu een hele poos al de volle focus kunnen hebben op patientenzorg en de lange termijn projecten die we belangrijk vinden te doen.
Met trots kunnen we delen dat de verbouwing van de kinder IC klaar is en enige tijd in gebruik genomen is. De patientmonitors zijn (na vertraging door binnenlandse bureaucratie) inmiddels binnen en aangesloten. Het is nog even wachten op de zuurstofapparaten om de functie van de afdeling als IC volledig te kunnen vervullen maar, maar tot die tijd liggen de meest zieke kinderen al op fijne bedden op een overzichtelijke afdeling.
De verpleegkundigen zijn blij met hun nieuwe werkplek en wij merken hierdoor dat de motivatie van het personeel is gegroeid. Een enorm positieve uitkomst! De komende weken zullen in het teken staan van training voor gebruik van de monitors en op het gebied van medische zorg voor kritiek zieke kinderen.
Foto’s: ter vergelijking voor en na verbouwing PICU vanuit ongeveer dezelfde hoek, foto vanuit de nieuwe nursing office naar binnen kijkend en eentje met ook de monitors erop.

69 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *