Maak kennis met dokter Rose (links), onze nieuwe arts op de NICU. Zij wordt momenteel ingewerkt door dokter Caroline (rechts). Doordat de NICU drukker wordt en de zorgzwaarte toeneemt, hebben we dankzij Wilde Ganzen een tweede arts kunnen aannemen. Zodoende kunnen dokter Rose en dokter Caroline hun werkzaamheden verdelen.
 
Naast klinische werkzaamheden, hebben we dokter Rose de afgelopen periode ook klaargestoomd om officieel trainer te worden in het geaccrediteerde onderwijsprogramma van Sengerema Hospital. Zo zal zij samen met kinderarts dokter Rwezaula, iedere drie maanden de ETAT training blijven geven.

453 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *