2021 stond in het teken van de renovatie van de NICU. Ook alle apparaten werden vervangen. Zo zijn er nieuwe ademhalingsmachines (CPAP) aangeschaft. Om deze goed te kunnen bevestigen, zijn speciale mutsjes nodig. De officiële mutsjes zijn erg duur en enkel verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Daarom zijn we met het NICU-team op zoek gegaan naar een lokale oplossing.

Dankzij een zeer gulle bijdrage van de familie Hoenselaar, heeft NICU verpleegkundige Salomé lokaal kunnen investeren in maar liefst 300 compatibele mutsen. Een mooie opstap naar een duurzame, betaalbare toekomst.

419 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *