Voor het zesde jaar op rij, is afgelopen week wederom de Helping Babies Breathe cursus gestart. Bestuurslid Milou van Ingen heeft samen met verloskundige Susan Dubbeldam alle verpleegkundigen en verloskundigen van de verloskamers en NICU een opfriscursus neonatale reanimatie gegeven.
Dankzij onze nieuwe reanimatiepop ‘baby Sara’, konden we complexere scenario’s trainen. Zo hadden de baby’s nu ernstige aangeboren afwijkingen, bevielen moeders veel te vroeg op de spoedeisende hulp en werden onverwachts tweelingen geboren tijdens een keizersnede. Zodoende hopen we het niveau van de neonatale reanimatie verder te verhogen.
De training wordt de komende maanden tweemaal per week gegeven voor het gehele ziekenhuispersoneel.

291 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *