Afgelopen week is kinderarts in opleiding Esmee Jacobs gearriveerd in Sengerema. Zij zal daar gedurende drie maanden werkzaam zijn als kinderarts op de NICU en kinderafdeling. Samen met tropenarts Rian Jager en tropenartsen in opleiding Emil en Marloes zijn zij gestart met ‘Emergency Triage and Assesment Training’ (ETAT) aan het personeel van de kinderafdeling en spoedeisende hulp. Het doel van deze training is vroegtijdige herkenning van kinderen in nood, zodat zij als eerste gezien worden door een dokter.
 
De deelnemende verpleegkundigen kijken terug op een leerzame en plezierige dag!

ETAT onderwijs

29 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *