Na een fantastisch samenwerkingsverband met Wilde Ganzen voor uitbreiding van de NICU, zijn we verheugd te mogen melden dat Wilde Ganzen ons nu ook financieel gaat ondersteunen in de grote strijd tegen het coronavirus in Sengerema.
 
Van het reeds opgehaalde geld is een aparte ruimte gebouwd om verdachte patiënten op te nemen, beschermende kleding voor het personeel genaaid, mondkapjes aangeschaft, extra zuurstofmachines gekocht en face shields gemaakt.
 
Aangezien de crisis, veroorzaakt door het coronavirus, nog een tijd zal duren, komt het ziekenhuis financieel onder druk te staan vanwege wegvallende inkomsten. Daarnaast bereidt het ziekenhuis zich voor op eventuele toekomstige uitbraken. Derhalve willen zij investeren in een Outbreak Response Team (ORT) en infectiepreventie verduurzamen met materiaal en kennis. 90% van uitbraken van infectieziekten zijn namelijk op plekken waar min
der dan 10% van het budget voor uitbraken is!
 
Helpen jullie mee de laatste €4000 op te halen om met een totaalbedrag van maar liefst €35.000 Sengerema Hospital te kunnen steunen in deze moeilijke tijden?

113 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *