Afgelopen week zijn we een officieel samenwerkingsverband aangegaan met Wilde Ganzen voor project NICU. Deze intensive care voor zieke- en/of te vroeg geboren baby’s is gestart in 2015. Inmiddels is het aantal opnames verdrievoudigd en groeit de NICU letterlijk uit z’n voegen. Afgelopen september is de officiële aftrap voor uitbreiding van de NICU gegeven tijdens ons benefietfeest ‘tutaonana baby’.
 
Om de uitbreiding verder te kunnen bewerkstelligen zijn Stichting Vrienden Sengerema Hospital en Little Superheroes de laatste maanden druk bezig geweest met het vinden van sponsoren om dit te kunnen financieren. Wilde Ganzen gaat dit bedrag aanvullen, waardoor de uitbreiding van de NICU eindelijk van start kan!
 

157 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *