Op dinsdag 12 november heeft Niek Versteegde meegedongen naar de Albert Schweitzerprijs 2013. Als inzet heeft hij het hepatitis B project ingebracht, dat bedoeld is om artsen, verpleegkundigen en schoonmaakpersoneel te beschermen tegen Hepatitis B, middels een vaccinatieproject.

Het mooie aan dit project is dat het vanuit het personeel van Sengerema Hospital is aangedragen.

Een mooie avond, met mooie presentaties van de genomineerden, waar we tevreden op kunnen terugkijken. Naast leuke gesprekken en aanstekend enthousiasme van de mede-genomineerden, zijn we naar huis gegaan met de aanmoedigingsprijs van 750 euro (en we hadden door jullie ook al de publieksprijs in handen/ meeste likes via de site)

Wij willen de winnaar 2013, Florise Lambrechtsen uit Amsterdam hartelijk feliciteren en veel succes wensen met haar project Mothers adVANtage in Zuid-Afrika.

 

913 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *