Deze week is de container gevuld met oa 34 bedden, 50 matrassen, 50 nachtkastjes, 5 stretchers en een operatietafel aangekomen in Sengerema.
Het geld voor dit project is zoals jullie weten bij elkaar gefietst door Cycle for Future.
Wat jullie nog niet wisten is dat de grote container waarin alles werd verscheept vanuit Nederland is geschonken door Jacob Denkers van Denkers BV. Denkers BV is een international transportbedrijf die naast de container ook het transport van Nederland naar Dar es Salaam geheel kosteloos heeft geregeld.
Afgelopen week is de container in de stromende regen uitgeladen en nu zullen de spullen over het ziekenhuis worden verdeeld. De container zal in Sengerema blijven en gaat daar dienst doen als office voor de BIMA (verzekering)

817 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *