Tijdens zijn vaak drukke tropenopleiding was hij onvermoeibaar bezig voor Sengerema via de stichting en is hij een aantal keer terug geweest. Maar nu gaat hij als afgestudeerd tropenarts en daar zijn we apetrots op.

Wij, als stichting, willen Niek nog van harte feliciteren met het behalen van zijn diploma. En zijn ook blij te kunnen melden dat hij ter plaatse projecten zal coördineren voor Stichting Vrienden Sengerema Hospital.

Daarnaast zal hij een blog gaan bijhouden zodat we lekker veel actuele informatie uit het ziekenhuis krijgen zodat alle oud co-assistenten ook weer even terug kunnen gaan in de tijd.

939 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *