21 februari 2015 gaat Hjalmar de Ruiter, operatie assistent uit het Slingeland, een zwemmarathon zwemmen (42,2 km) om geld in te zamelen voor Sengerema Hospital.

Hij zal hiermee beginnen om 19:00 in zwembad Rozengaarde te Doetinchem. In totaal zal hij maar liefst 1688 baantjes zwemmen en de verwachting is dat hij rond 08:30 op zondagochtend zijn laatste baantje zal trekken.

Volgens onze laatste informatie zal ook Hart van Nederland daarbij aanwezig zijn dus ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan is hij terug te zien op televisie.

Waarom deze ongelooflijke inzet voor Sengerema Hospital?

Nou op 6 maart zal Hjalmar zelf naar Sengerema Hospital gaan om daar 2 weken met het team uit het Slingeland Ziekenhuis operaties uit te voeren die hier normaal gesproken niet plaatsvinden. Deze operaties bestaan onder andere uit klompvoetoperaties, O- en X-been correcties, schildklieroperaties en ingewikkelde buikoperaties. Aangezien de nood hoog is in het ziekenhuis houdt Hjalmar zich bezig met het inzamelen van geld voor de benodigde hechtingen, steriele handschoenen, gazen, instrumenten etc.

Hjalmar: er is vaker een marathon gelopen voor Sengerema Hospital maar nog nooit één gezwommen.

Je staat bij deze al op nummer 1 op onze lijst van sportieve prestaties!

Heel veel succes!!

1,059 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *