De expositie van Cootje Lemmen in de kapel van Bronkhorst vorige week was een groot succes.
Cootje en haar man Koen hadden voor iedereen in de kapel een aardig woord over en gaven uitvoerig uitleg bij de verschillende schilderijen. Ik had nog nooit gehoord van Bronkhorst, maar het bleek het kleinste stadje van Nederland te zijn en een ware toeristische trekpleister. In de sfeervolle kapel, met een hele mooie lichtinval door de hoge ramen, kwamen de schilderijen prachtig tot hun recht. Inmiddels zijn al meerdere schilderijen verkocht maar we delen er graag nog een paar met jullie.

Cootje en Koen bedankt voor jullie hartelijke ontvangst en prachtige persoonlijkheid!

1,111 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *